Együtt mindig jobb: blog

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei

 Recept, amelyért hálás lesz a hasa!

10 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás




Recept, amelyért hálás lesz a hasa!


Finom vagy egészséges? Sok étel esetében ez a fő kérdés, de nem a következő receptnél! Rosttartalma igen magas, így segíti  az emésztőrendszer munkáját, és hozzájárulnak a napi ajánlott rostbevitel teljesítéséhez.

Jó étvágyat!


Minestrone


Hagyományos olasz étel, amely finom, makaróniszerű tésztát is tartalmaz. Ha nem kapunk speciális minestrone (ditalini) tésztát, helyettesíthetjük spagettivel is.

Utolsó hozzászólás

Németh Lajosné Ilse üzente 10 éve

Nagyon jól hangzik a recept.
Köszönöm.

Tovább 


Csőben sült pulykamell.

A vékony szeletekre vágott és kiveregetett pulykamellet füstölt szalonnával sűrűn megtűzdeljük és sóval, törött borssal ízesítjük.
Kivajazott tűzálló tálba helyezzük, paradicsom- és paprika karikákkal befedjük, tejföllel vastagon áthúzzuk. Előmelegített sütőben kb. 60 percig sütjük.
Burgonyapürével és szilva befőttel tálaljuk.



*



 

Utolsó hozzászólás

Molnár Mónika üzente 10 éve

Nagyon finom lehet! Hány fokon kell sütni?

 



Töltött kacsa Nóri módra

A metélt tésztát sós vízben kifőzzük.
Összekeverjük kockákra vágott keménytojással, 2 evőkanál tejföllel, pirított gombával, ketchuppal, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel, és 2 tojásfehérjéből vert habbal.
Megtöltjük a sóval, majorannával fűszerezett kacsa hasüregét.
Összevarrjuk a nyílást és tepsiben, kevés zsír aláöntve, saját levével öntözgetve, puhára sütjük.
Tálaláskor a szeleteket frissen csavart narancslével áthúzzuk. 


Körete az üregben sült tészta.

Tovább 


Két új bemutatóval várja Önöket a "Pécsi Nemzeti Színház"


Bolha a fülbe  
bemutató: 2014. január 31. 19.00 Nagyszínház

Georges Feydeau művét, a vígjátékirodalom egyik legkiemelkedőbb darabját Méhes László viszi színpadra a Pécsi Nemzeti Színházban Köles Ferenccel a főszerepben. (Képünkön Köles Ferenc a 39 lépcsőfokban bolondozik éppen.)

network.hu

 
A féltékenyen lövöldöző spanyol ügyfél, a beszédhibás unokaöcs, a verekedős angol vendég, és a Gavallér Gúnár szálloda tévelygő alkalmazottainak leírhatatlan kavarodásában kétszázszor nyílnak és csukódnak az ajtók, mindenki észvesztve nyomoz és menekül.

Tovább 

 Mini Schramli farsang nyitó bulija

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

network.hu

 

 

*

 

 

 

 A leves csodája.

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


A leves csodája.

 

 

network.hu

 

 

Egy igazi ebéd vagy vacsora elképzelhetetlen a forrón gőzölgő, illatos és aranysárga leves nélkül. Az ínyencektől a fogyókúrázókig, gyerekek- felnőttek egyaránt szeretik. Jöjjön egy kis leves- történelem, és eláruljuk azt is, miért jó, ha levest eszünk!


A leves az egyik legrégebben készített étel. Az első ismert receptgyűjtemény, a De re Coquinaria i.sz. 48-ból származik. Aktualitását még 1452-ben is őrizte, amikor az első nyomtatott receptkönyv megjelent.

Tovább 


Néhány egyszerű és olcsó tésztaétel.



 

network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyúrt tészta.

Hozzávalók:
•    25 dkg liszt,
•    egy tojás,
•    nem egészen 1 dl víz.

A lisztet deszkára púpozzuk, közepébe mélyedést nyomunk, és ebbe ütjük a tojást. Ujjunkkal apránként dolgozzuk össze a liszttel a tojást. Vizet adagolunk hozzá, majd tenyerünk alsó felével jól kidolgozzuk.

Tovább 

 Csicsóka krémleves.

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Csicsóka krémleves.


Hozzávalók: 1/2kg meghámozott csicsóka,

1 közepes fej apróra vágott vöröshagyma,

3 ek. olaj,

1 húsleveskocka,

1 tojás.

1 teáskanál liszt v. étkezési keményítő,

3 ek. tejföl,

só,

bors

friss lestyánlevél vagy zellerlevél,

apróra vágott petrezselyem a végén.


A hagymát megpároltam az olajon, felöntöttem 8dl vízzel, beleraktam a fűszereket és a felkockázott csicsókát. Amikor megpuhult lehűtöttem és az egészet leturmixoltam.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu