Együtt mindig jobb Blog: 2015. július

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2015. július

 

 

Burgonyatészta gyümölccsel.

 

2 dkg megfuttatott élesztő, 20 dkg liszt, 8 dkg vaj, 1 tojássárgája, 6 dkg cukor, csipet

só, 4 db nyers reszelt burgonya, összegyúrjuk, letakarva langyos helyen kelni hagyjuk.

Kinyújtjuk, zsírozott tepsibe terítjük, és félig megsütjük.

Közben elkészítjük a gyümölcsöt: alma, körte, birsalma apró kockára vágjuk.

A félig sült tésztára rászórjuk a gyümölcsöket, 10 dkg mazsolát és meghintjük cukorral, és tovább sütjük.

Utolsó hozzászólás

TÓTH FERENCNÉ üzente 8 éve

Tetszik a gyümölcsös, megsütöm.Köszönöm a receptet!

Tovább 

 

 

Burgonyapelyhes pogácsa.

 

Hozzávalók:

8 dkg burgonyapehely,

25 dkg margarin,

40 dkg liszt,

3 dkg füstölt szalonna,

2 dkg élesztő,

1 tojássárgája,

só.

A kenéshez 1 tojás.

 

A burgonyapelyhet a dobozban található előírás szerint megadott mennyiségű hideg vízbe áztatjuk, és ha megduzzadt, megsózzuk.

A lisztet a margarinnal, a tojássárgájával, az összemorzsolt élesztővel és a már megduzzadt burgonyapehellyel rugalmas tésztává gyúrjuk.

Tovább 

 

 

 

Borjúszelet olajbogyóval és bazsalikommal.

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

60-80 dkg hajszálvékony borjúszelet

5 dkg zöld és/vagy fekete magozott olajbogyó

egy kis csokor bazsalikom

2 dl fehérbor

2 dl erőleves (víz + 1/2 csirkehúsleves-kocka)

1 evőkanál liszt

2 evőkanál olívaolaj

mogyorónyi vaj

só és bors

 

Elkészítés:

A borjúszeleteket vágjuk három darabba. Nagyméretű teflonserpenyőben olvasszuk meg a vajat, a hús egyik felét mindkét oldalon gyorsan pirítsuk meg és tegyük tálra.

Tovább 


Almás sonka-fasírt

Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg főtt füstölt hús (apró darabokból vagy nyesedékből is jó),
2 savanykás alma,
2-3 evőkanál zsemlemorzsa,
2 tojás,
1 evőkanál finomra vágott vöröshagyma,
1 teáskanál mustár,
1 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint só és törött bors,
olaj a sütéshez

Előkészítése:
A füstölt húst ledarálom, vagy nagyon apróra összevágom. Az almát meghámozom, kicsumázom, és nagy lyukú reszelőn lereszelem. A tojást felverem.

Elkészítése:
A darált húst, reszelt almát, felvert tojást, vöröshagymát, mustárt, sót és borsot összekeverem, majd annyi zsemlemorzsát adok hozzá, hogy formázható massza legyen belőle.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu