Együtt mindig jobb Blog: 2015. május

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2015. május

 

 

Libahússal töltött padlizsán

 

Hozzávalók:

4 kisebb padlizsán,

20 dkg darált libahús,

1 evőkanál zsír,

2 evőkanál olaj,

5 dkg rizs,

5 dkg mandula,

só,

őrölt bors,

5-6 szem egész bors,

1 mokkáskanál őrölt fahéj,

1 csokor petrezselyem,

1 kiskanál cukor,

2 evőkanál citromlé.

 

Elkészítés:

A megmosott padlizsánok tetejét levágjuk, magházukat kikaparjuk, majd kívül-belül szárazra töröljük.

Tovább 

 

network.hu

 

Rakott fasírt

 

Hozzávalók.

1/2 kg darált hús

3 kemény tojás

1 egész tojás

2-3 dl tejföl

só,

bors,

fokhagyma,

vöröshagyma

2 db zsemle

főtt krumpli.

 

Elkészítés:

Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, majd a szokásos módon ízesített darált hús felét szétterítem, rákarikázom a 3 kemény tojást, pár kanál tejfölt elsimítok rajta, majd következik a karikára vágott főtt krumpli

/egy fej vöröshagyma szeletet /hagyma félbe, majd vékonyra vágom/ kevés olajon megfuttatok /kicsi só/ ez kerül a krumpli tetejére, majd befedem a megmaradt darált hússal,

1 egész tojás elkeverek a tejföllel majd rásimítom a húsra.

Utolsó hozzászólás

Oláh István üzente 8 éve

Köszi a receptet ki fogom próbálni. Szép napot!

Tovább 

 

 

Skót kelgöngyöleg

 

Hozzávalók:

60 dkg kelkáposzta

30 dkg darált sertéshús

5 dkg füstölt szalonna

1-1 szál sárga és fehérrépa

1 gerezd fokhagyma

12 fürjtojás vagy 6 kisebb tyúktojás

őrölt bors

majoránna

 

a mártáshoz:

10 dkg sárgarépa

1 szál póréhagyma

2 dkg vaj

1 kiskanál vegeta

bors

 

Elkészítés:

A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk. Enyhén sós vízben két-három percig főzzük, jól lecsöpögtetjük.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu