Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Libahússal töltött padlizsán
Hozzávalók:
4 kisebb padlizsán,
20 dkg darált libahús,
1 evőkanál zsír,
2 evőkanál olaj,
5 dkg rizs,
5 dkg mandula,
só,
őrölt bors,
5-6 szem egész bors,
1 mokkáskanál őrölt fahéj,
1 csokor petrezselyem,
1 kiskanál cukor,
2 evőkanál citromlé.
Elkészítés:
A megmosott padlizsánok tetejét levágjuk, magházukat kikaparjuk, majd kívül-belül szárazra töröljük.
9 éve | Németh Lajosné Ilse | 1 hozzászólás
Rakott fasírt
Hozzávalók.
1/2 kg darált hús
3 kemény tojás
1 egész tojás
2-3 dl tejföl
só,
bors,
fokhagyma,
vöröshagyma
2 db zsemle
főtt krumpli.
Elkészítés:
Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, majd a szokásos módon ízesített darált hús felét szétterítem, rákarikázom a 3 kemény tojást, pár kanál tejfölt elsimítok rajta, majd következik a karikára vágott főtt krumpli
/egy fej vöröshagyma szeletet /hagyma félbe, majd vékonyra vágom/ kevés olajon megfuttatok /kicsi só/ ez kerül a krumpli tetejére, majd befedem a megmaradt darált hússal,
1 egész tojás elkeverek a tejföllel majd rásimítom a húsra.
|
|
Skót kelgöngyöleg
Hozzávalók:
60 dkg kelkáposzta
30 dkg darált sertéshús
5 dkg füstölt szalonna
1-1 szál sárga és fehérrépa
1 gerezd fokhagyma
12 fürjtojás vagy 6 kisebb tyúktojás
só
őrölt bors
majoránna
a mártáshoz:
10 dkg sárgarépa
1 szál póréhagyma
2 dkg vaj
1 kiskanál vegeta
só
bors
Elkészítés:
A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk. Enyhén sós vízben két-három percig főzzük, jól lecsöpögtetjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás