Együtt mindig jobb Blog: 2013. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2013. augusztus

 Szépségápolás a konyhából!

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Szépségápolás a konyhából!

 

 

network.hu

 

Átmenet a bőrt erősen kiszárító nyári napozás, a téli napfény és vitaminszegény időszak között. Addig kell tehát felfrissíteni, vitaminnal regenerálni kissé a bőrünket, amíg van mivel.
Sok nő nem is tudja, mennyi értékes bőrtápláló alapanyag rejtőzik a hűtőszekrényben és az éléskamrában. Néhány példa ezek alkalmazására:

Arcradírozás

Persze, nem törlőgumival, hanem élesztővel. Egy csomag élesztőt morzsoljunk bele annyi joghurtba, hogy kenhető masszát kapjunk.

Tovább 

 Sonkás hasé.

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

 

 

Sonkás hasé.

 

Hozzávalók:

1 doboz mirelit leveles tészta,

15 dkg sonka vagy füstölt hús,

5 dkg vaj,

5 dkg liszt,

2-3 dl tej,

2 tojás, só,

bors.

 

A tésztát a felengedés után késfok vastagságúra nyújtjuk, és 8-9 cm átmérőjű kerek lapokat szúrunk ki belőle. A széleit tojással megkenjük. A töltelékhez a vajból, a lisztből világos rántást készítünk, a tejjel felengedjük, megsózzuk, és felforraljuk. A tűzről levéve megvárjuk, amíg egy kicsit kihűl, majd a ledarált sonkát, és a nyers tojásokat is belekeverjük, és megsózzuk, megborsozzuk.

Tovább 

 

 2 könnyű recept zöldbabból

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás



2 könnyű recept zöldbabból


A zöldbabnak sárga- és zöldhüvelyű formája is létezik, bár hazánkban elsősorban a sárga változat kedvelt. Mivel a piacok már roskadoznak a friss, zsenge termésektől, mi sem maradhatunk el az egészséges, könnyű zöldbabos receptekkel.

A babfélék kedvelt alapanyagok a konyhában, hiszen sokféle ízletes étel hozzávalói lehetnek. Bár a szárazbabot többen kedvelik, mint a hüvelyes sárga- vagy zöldbabot, ha megismerik egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait, biztos, hogy ebből is gyakrabban fogyasztanak majd, főként szezonjában.

Tovább 

 Sonkás csiga.

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

 

Sonkás csiga.

 

Hozzávalók:

A tésztához:

25 dkg liszt,

10 dkg margarin,

1 tojás,

1 kávéskanál rum,

egy kevés tejföl,

só.

A töltelékhez:

30 dkg darált, főtt, füstölt tarja,

1 evőkanál vöröshagymakrém,

1 tojás,

2 evőkanál ketchup,

egy kevés tejföl.

 

A tésztához a lisztet összegyúrjuk a margarinnal, a tojássárgájával, a rummal, egy kevés sóval meg annyi tejföllel, hogy rugalmas tésztát kapjunk.

Tovább 

 Sonkás alagút.

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

 

 

Sonkás alagút.

 

Hozzávalók: 2 rúdhoz:

1 csomag leveles tészta,

20 dkg reszelt sajt,

8 szelet gépsonka.

 

A kész leveles tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, reszelt sajttal megszórjuk, és gépsonka szeleteket fektetünk rá. Összetekerjük, tetejét tojással megkenjük, megsütjük.

Készíthetjük úgy is, hogy még nyersen 3 cm-es szeletekre vágjuk, és úgy sütjük meg.

 

 

 

*

 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu