Együtt mindig jobb Blog: 2014. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2014. augusztus




Csicsókakrémleves 


Hozzávalók: 

1/2kg meghámozott csicsóka, 

1 közepes fej apróra vágott vöröshagyma, 

3 ek. olaj, 

1 húsleveskocka, 

1 tojás. 

1 teáskanál liszt v. étkezési keményítő, 

3 ek. tejföl, 

só, 

bors 

friss lestyánlevél vagy zellerlevél, 

apróra vágott petrezselyem a végén. 


A hagymát megpároltam az olajon, felöntöttem 8 dl vízzel, beleraktam a fűszereket és a felkockázott csicsókát. Amikor megpuhult lehűtöttem és az egészet leturmixoltam.

Tovább 

Scsi bolgár módra. 


Hozzávalók: 

50 dkg libaaprólék, 

1 sárgarépa, 

1 zeller, 

35 dkg savanyú káposzta, 

2 nagy burgonya, 

5 dkg füstölt szalonna, 

só, 

bors. 


A megtisztított libaaprólékot másfél liter vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a csíkokra vágott répát és zellert, 


valamint az összevágott savanyú káposztát. Addig főzzük, amíg a hús a csontról le nem válik, ekkor a húst 


kiszedjük. A levesbe reszeljük a hámozott nyers burgonyát, és hozzáadjuk a kockára vágott, kisütött szalonnát. 


Ízesítjük borssal, ha szükséges sóval is.

Tovább 

 

Uborkaleves hidegen (Bulgária) 


Hozzávalók: 

3 dl joghurt, 

1/2 liter tej, 

1 pohár fehér bor, 

1 hagyma, 

50 dkg uborka, 

1/2 citrom, 

fokhagyma, 

só, 

bors,

1 kávéskanál cukor. 


A joghurtot a tejjel és a borral jól elkeverjük, belereszeljük a hagymát, hozzáadjuk a sóval szétnyomott fokhagymát, a citrom levét, egy kevés cukrot és a borsot. 

Az uborkát megmossuk, de nem hámozzuk. Levágunk 12 vékony szeletet, azt tálaláskor a leves tetejére tesszük, a többit káposztareszelőn a levesbe reszeljük. 

Jól lehűtve fogyasztjuk. 



*


 

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu