Együtt mindig jobb Blog: 2014. május

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2014. május



Fűszerkalauz -- Mit – mihez?

Angelika:    salátafőzelék és –mártás, tápszerek, likőrök, gyomorkeserűk, aromás borok.

Angosztura:    likőrök, bólék, gyógyborok.

Áfonya:    vadas mártások, dzsem, bor.

Ánizs:    főzelékek, édes rizs, pudingok, sós sütemények, mártások, likőrök.

Babérlevél:    levesek, főzelékek, mártások, ecetes ételek, savanyú uborka és káposzta eltevésénél, halmarinálásnál.

Bazsalikom:    levesek, fehérbab-főzelék, saláták, pácok, mártások, sültek, halételek, növényi ecetek.

Utolsó hozzászólás

Molnár Ildikó üzente 5 éve

Nagyon köszönöm ezeket a hasznos tanácsokat. Sokat segít a főzésnél.

Tovább 



Fűszerkalauz - Mihez – mit?

Levesek

Aprólék:    feketebors, petrezselyemzöld és gyökér, pirospaprika, vöröshagyma, fokhagyma, citrom.

Bab:    babérlevél, pirospaprika, vöröshagyma, tárkony.

Bor:    fahéj, citrom, szegfűszeg.

Borscs:    feketebors, vöröshagyma, petrezselyemgyökér, citrom, babérlevél, fokhagyma.

Becsinált:    petrezselyemzöld, paprika, vöröshagyma, citrom, pasztinák.

Borjú- vagy bárányfej:    tárkony, feketebors, gomba, vöröshagyma, borsikafű, köménymag.

Tovább 

 

Sörös, köményes csülök pirított puliszkával

(2 fő részére)

Hozzávalók:

450 g   • csontozott csülökhús (vagy lábszár)
1 mk    • egész kömény
250 ml  • világos sör
1/2 fej • fokhagyma
1 fej   • vöröshagyma
80 ml   • tejszín
1 db    • kisebb zsenge cukkini
80 g    • kukoricadara
230 ml  • víz
30 g    • vörös cheddar sajt
olívaolaj


Elkészítése:

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra légkeveréses fokozaton.

A csülköt megmossuk, leszárítjuk, majd sózzuk, és egész köménnyel megfűszerezzük.

Utolsó hozzászólás

Csendesné Márta üzente 10 éve

Tetszik. el készitem.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu