Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fűszerkalauz -- Mit – mihez?
Angelika: salátafőzelék és –mártás, tápszerek, likőrök, gyomorkeserűk, aromás borok.
Angosztura: likőrök, bólék, gyógyborok.
Áfonya: vadas mártások, dzsem, bor.
Ánizs: főzelékek, édes rizs, pudingok, sós sütemények, mártások, likőrök.
Babérlevél: levesek, főzelékek, mártások, ecetes ételek, savanyú uborka és káposzta eltevésénél, halmarinálásnál.
Bazsalikom: levesek, fehérbab-főzelék, saláták, pácok, mártások, sültek, halételek, növényi ecetek.
Fűszerkalauz - Mihez – mit?
Levesek
Aprólék: feketebors, petrezselyemzöld és gyökér, pirospaprika, vöröshagyma, fokhagyma, citrom.
Bab: babérlevél, pirospaprika, vöröshagyma, tárkony.
Bor: fahéj, citrom, szegfűszeg.
Borscs: feketebors, vöröshagyma, petrezselyemgyökér, citrom, babérlevél, fokhagyma.
Becsinált: petrezselyemzöld, paprika, vöröshagyma, citrom, pasztinák.
Borjú- vagy bárányfej: tárkony, feketebors, gomba, vöröshagyma, borsikafű, köménymag.
|
|
Sörös, köményes csülök pirított puliszkával
(2 fő részére)
Hozzávalók:
450 g • csontozott csülökhús (vagy lábszár)
1 mk • egész kömény
250 ml • világos sör
1/2 fej • fokhagyma
1 fej • vöröshagyma
80 ml • tejszín
1 db • kisebb zsenge cukkini
80 g • kukoricadara
230 ml • víz
30 g • vörös cheddar sajt
olívaolaj
só
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra légkeveréses fokozaton.
A csülköt megmossuk, leszárítjuk, majd sózzuk, és egész köménnyel megfűszerezzük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás