Együtt mindig jobb Blog: 2012. július

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei - 2012. július

Sárgabarackos sütemény. recept Legújabb receptek
Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 1,5 kg érett sárgabarack
» 20 dkg puha vaj
» 20 dkg cukor
» 2 dkg vaníliás cukor
» 1/2 citrom lereszelt héja és leve
» 20 dkg liszt
» 15 dkg étkezési keményítő
» 0,75 dkg sütőpor
» 6 tojás
» só
» a tepsihez: sütőpapír a megszóráshoz: porcukor
Tetszik a recept.

Tovább 

Csoki-marcipán bomba recept feltöltve!

Pudinggal töltött kalács recept feltöltve!

Puszi mindenkinek! Nagyon jó nyaralást kívánok, és sok-sok receptet gyűjtsetek!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó nyaralást kívánok Gyöngyike.
Üdv:Edit.

 

MEGGYES-TÚRÓS SÜTEMÉNY




Hozzávalók:
Tészta:
20 dkg finomliszt
10 dkg margarin
1 csomag sütőpor (5 gramm)
1 csipet só
8 dkg porcukor
1 db tojás
2 evőkanál tej.

Töltelék:
25 dkg tehéntúró
2 pohár tejföl
3 dl tej
3 evőkanál kristálycukor
1 csomag vaníliáscukor
1 csomag vaníliás pudingpor (dr. Oetker)

Tetejére:
2 csomag tortazselé (1 színtelen, 1 piros)
3 evőkanál (lapos) kristálycukor
Fél liter víz
1 csomag habfixáló por.

Elkészítés:
A lisztet elmorzsolni a hideg vajjal, majd hozzákeverni a többi hozzávalót, tésztát gyúrni (gyorsan kész van).

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szép ez a sütemény,biztosan,hogy finom is.
Köszönöm a receptet is.Edit.

Tovább 

 

HABOS SZILVÁS TÚRÓS szelet.

 

Hozzávalók:

30 dkg liszt, 15 dkg cukor, 2 tojás sárgája, 1/2 margarin, 1 kk. szódabikarbóna, 1/2 pohár tejföl, pici só és citromlé.

Az egészet összegyúrjuk és lisztezett tepsibe kinyújtva beletesszük. Egy kis édes morzsával megszórjuk és rátesszük a túrókrémet.

 

50 dkg túrót áttörünk 10 dkg vajjal, 12 dkg cukorral, 2 tojással, 1 vaníliás cukorral 1 citromlével és fél citrom héjával kikeverjük.

Sűrűn kirakjuk szilvával és 180 C-on sütjük amíg a tészta szép rózsaszínű nem lesz. /Kb.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu