Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Scsi bolgár módra.
Hozzávalók:
50 dkg libaaprólék,
1 sárgarépa,
1 zeller,
35 dkg savanyú káposzta,
2 nagy burgonya,
5 dkg füstölt szalonna,
só,
bors.
A megtisztított libaaprólékot másfél liter vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a csíkokra vágott répát és zellert,
valamint az összevágott savanyú káposztát. Addig főzzük, amíg a hús a csontról le nem válik, ekkor a húst
kiszedjük. A levesbe reszeljük a hámozott nyers burgonyát, és hozzáadjuk a kockára vágott, kisütött szalonnát.
Ízesítjük borssal, ha szükséges sóval is. öt percig főzzük, és visszatesszük a csontjáról leszedett apró húst.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Marica leves (Bulgária)
Erdélyi csorbaleves
Csicsókakrémleves
A leves csodája.