Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Marica leves (Bulgária)
Hozzávalók:
3 petrezselyem gyökér,
3 sárgarépa,
50 dkg fejes káposzta,
1 póréhagyma,
2 burgonya,
1 kis zeller,
1/2 csésze olaj,
2 tojássárgája,
citromlé,
petrezselyemzöld,
csontleves.
A zöldségféléket a káposztával együtt összevágjuk, az olajban megpároljuk, felöntjük másfél liter csontlevessel, de használhatunk leveskockát is. Kis lángon, fedő alatt puhára főzzük.
A levesestálban elkeverjük a tojások sárgáját a citrom levével, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét, és ráöntjük a forró levest.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Erdélyi csorbaleves
Csicsókakrémleves
Scsi bolgár módra.
A leves csodája.