Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Recept, amelyért hálás lesz a hasa!
Finom vagy egészséges? Sok étel esetében ez a fő kérdés, de nem a következő receptnél! Rosttartalma igen magas, így segíti az emésztőrendszer munkáját, és hozzájárulnak a napi ajánlott rostbevitel teljesítéséhez.
Jó étvágyat!
Minestrone
Hagyományos olasz étel, amely finom, makaróniszerű tésztát is tartalmaz. Ha nem kapunk speciális minestrone (ditalini) tésztát, helyettesíthetjük spagettivel is. Tegyük a spagettit egy tiszta konyharuhába és az asztal szélének segítségével törjük kis darabokra. A megadott hozzávalókból négy adag készíthető.
Hozzávalók:
15 dkg ditalini vagy spagettitészta
1 babérlevél
1 ág rozmaring
3 sárgarépa
2 zellergumó
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 piros húsú paprika
500 ml konzerv paradicsom
2 evőkanál olívaolaj
fekete bors
Elkészítés:
Sós vízben főzzük ki a tésztát; szűrjük és csöpögtessük le, majd tegyük félre.
Vékonyan hámozzuk meg és vágjuk finom szeletekre a sárgarépát, a zellert és a paprikát. Tegyünk így a vöröshagymával is.
Mindezt tegyük egy edénybe a babérlevéllel, a rozmaringgal és egy kicsi olívaolajjal. Adjunk hozzá másfél liter vizet és forraljuk fel. Ha felforrt, vegyük lejjebb a lángot és főzzük 20-30 percig.
Adjuk hozzá a paradicsomot és az olívaolaj maradékát is. Folytassuk a főzést legalább 50 percig, közben időnként keverjük meg és pótoljuk az elforrt vizet.
Mielőtt a tésztára szedjük, szórjuk meg frissen őrölt feketeborssal és sóval.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
SÜTŐBEN SÜLT KRUMPLI.
SHI-TAKE GOMBÁS SPAGETTI.
SAJTGOLYÓK.
LASKAGOMBA SÖRTÉSZTÁBAN.