Együtt mindig jobb: blog

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei

Sajt házilag


network.hu


(Isteni finom, ilyet üzletben megvásárolni nem lehet!)



 

 

 


 

Hozzávalók, amire szükséged lesz a sajt elkészítéséhez:
1 liter tej  
1/2 kg túró
6 dkg vaj  
1 egész tojás
1 kávéskanál szódabikarbóna  
1 kávéskanál só

Így készítsd el a házi sajtot:
1 liter aludt-  vagy forró tejet, 1/2 kg túrót - melyet előbb áttörtél krumplitörőn - főzzél össze 5 percen át.
Nyomás nélkül szűrd le róla a savót, majd lábasba téve 6 dkg vajjal, 1 egész tojással, 1 kiskanál (kávéskanál) szódabikarbónával, és 1 kiskanál sóval keverd jól össze.

Utolsó hozzászólás

Szalai Antalné üzente 12 éve

Ezt kipróbálom Jól hangzik!

Tovább 

Feltettem az elmaradt receptjeim többségét, remélem mindenkinek ízleni fog, aki elkészíti!

A pulyka ragu, a káposztás, juhtúros sztrapacska, körtével töltött sertéskaraj, a pulykamáj lilahagymával. A többi szerintem fenn van. A mascarponés rolád már fenn van.

 

Üdvözletem mindenkinek, és köszönöm nektek  a sok csodálatos receptet!!!!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönjük szépen.

 


Grillázsszelet


Hozzávalók 10 szelethez:

• 1 csomag ostyalap
• 4 tojás
• 6 dkg cukor
• 10 dkg liszt
• 2 dkg kakaópor

A grillázskrémhez:

• 30 dkg cukor
• 20 dkg darált dió
• 25 dkg margarin
• 10 dkg porcukor
• ízlés szerint rum


Az öt legjobb karácsonyi sütemény


Készítsünk a tojásból, a lisztből, a kakaóból és a cukorból klasszikus módon kakaós piskótát. Öntsük papírral fedett tepsibe, és akkora lapot kenjünk belőle, amekkora az ostyalapok mérete.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez a sütemény nagyon finom lehet!!
Majd megsütöm én is.Edit.

Tovább 

Nagyon-nagyon boldog,  békés, karácsonyi ünnepeket, és nagyon jó egészséget kívánok minden kedves klubtagunknak, és családtagjainak.

 

Kérlek benneteket minden finomságot, amit az ünnepek alatt készítetek osszatok meg velünk!

 

Szeretettel üdvözöllek benneteket: Az Isten áldjon meg benneteket!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm a jókívánságod Gyöngyikém.
Békés,boldog Karácsonyt kívánok:Edit.

 qbjIbNJthtktvPdcc

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

7wM8QA http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

Utolsó hozzászólás

Brátán Gyöngyi üzente 13 éve

Editkém, már megint valami csodát csináltál. Valahányszor felolvasom a gyerekeimnek, és a férjemnek, követelik, hogy azonnal csináljam meg.
Megigértem, hogy a hétvégén megkapják, remélem sikerülni fog nekem is, ilyen gyönyörűen. Köszönöm!

Rakott rétes receptje


network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:  

3 csomag réteslap,

10 dkg mák,

20 dkg cukor, 50 dkg tehéntúró,

10 dkg mazsola,

50 dkg alma,

10 dkg dió,

3 dl tejföl,

2 tojás,

6 dkg vaj,

5 dkg zsemlemorzsa,

1 késhegynyi őrölt fahéj,

1 citrom héja. 


Az almát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk majd fahéjjal, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ha sok levet enged, nyomkodjuk ki.

Utolsó hozzászólás

Pongrácz Lászlóné üzente 13 éve

Biztos finom hasonló a flódnihoz nem??Kata

Tovább 

EZT OLVASD EL RENDESEN, ÉRDEMES!!!!


network.hu

Hagymát is hagymával!
 
Minden igazán magyaros étel alapja a vöröshagyma, esszük sülve-főve. Átható és megmaradó szaga miatt nyersen fogyasztjuk a legritkábban, de ha az egészségünkről van szó, érdemes időnként inkább a társaságról lemondani a vöröshagyma javára - vagy rávenni másokat is, hogy együtt hagymázzunk.
 
A vöröshagymát (Allium cepa) nem csak élelmiszerként és fűszerként, de univerzális gyógyszerként is számon tartja szinte minden kultúrkör.

Utolsó hozzászólás

Brátán Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Ágota!

Köszönjük a hasznos tájékoztatást! Imádom a hagymát, hagymával enni!

Tovább 

 GeQiPxfiUAwzN

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

LuYrVC http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

 Gundel- palacsinta

13 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Palacsintatészta:

350 g liszt

4 db tojás

10 dkg porcukor

1,5 dl étolaj

6 dl tej

Töltelék:

500 g darált dió

50 g mazsola

300 g porcukor

2 dl tejszín

1,5 dl rum

Csokoládémártás:

250 g porcukor

200 g csokoládé

50 g kakaópor

5 db tojássárgája

5 dl tej

2 dl tejszín

1 dl rum

1/2 rúd vanília

Elkészítése:

A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük csomómentesre.

így sűrű palacsintatésztát kapunk,állandó kevergetés mellett szódavízet adunk hozzá.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Gyöngyinek és Pográcz Lászlónénak a hozzászólást.
Nagyon finom palacsinta,a vendéglőkben is szerepel az étlapon.
Híres magyar palacsinta.
Üdv:Edit.

Tovább 

 Spenótos rakott spagetti


Spórolós rakottasok: 5 szuper receptHozzávalók 4 személyre:
 
• 40 dkg spagetti
• 30 dkg darált marhahús
• 1 közepes fej hagyma
• 1 gerezd zúzott fokhagyma
• 15 dkg gomba
• 20 dkg spenótlevél
• 20 dkg túró
• 3 tojás
• 2 szál újhagyma
• 1 dl olaj
• 5 dkg vaj
• só, frissen őrölt bors

A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Egy közepes serpenyőben az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a darált húst és a fokhagymát. 6-7 percig pirítjuk, majd hozzákeverjük az apróra vágott gombát és újhagymát.

Utolsó hozzászólás

Finom, könnyű, nyári étel, köszi a jó ötletet! Feltétlenül el fogom készíteni a közeljövőben, alig várom!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu