Együtt mindig jobb: blog

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keverem-kavarom hírei

Kedves Klubtársaim!

 

Mindenkiit szeretettel üdvözlök! Remélem sokan voltatok pihenni, és sok szépet láttatok!

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e valami különlegességet találnotok, amit megosztanátok velünk! Süti, tészta, leves, vagy bármi gyönyörűség, ami ehető!

 

Nagyon várom a recepteket továbbra is! Köszönöm nektek mégegyszer az aktiv közreműködéseteket!

 

 

További szép napokat, hónapokat kívánok mindenkinek!

 

Gyöngyi

Kedves Barátaim!

 

Köszönöm mindenkinek a sok-sok receptet, és a gyönyörű képeket!

Továbbra is várom a csodálatos és kreatív ötleteket, sütiket, leveseket, húsokat, főételek - tehát - mindent - amit csak elkészítetek a családotoknak, barátaitoknak, kérlek osszátok meg velünk is!

 

Kívánok mindenkinek - még a maradék nyárból - jó pihenést, és kikapcsolódást!

Én most egy kicsit elmegyek pihenni, de szeptembertől újúlt erővel, és energiával folytatjuk közös eszmecserénket a főzéssel, gasztronómiával kapcsolatban!

Tovább 

 
Sárgabarackos sütemény. recept Legújabb receptek
Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 1,5 kg érett sárgabarack
» 20 dkg puha vaj
» 20 dkg cukor
» 2 dkg vaníliás cukor
» 1/2 citrom lereszelt héja és leve
» 20 dkg liszt
» 15 dkg étkezési keményítő
» 0,75 dkg sütőpor
» 6 tojás
» só
» a tepsihez: sütőpapír a megszóráshoz: porcukor
Tetszik a recept.

Tovább 

Csoki-marcipán bomba recept feltöltve!

Pudinggal töltött kalács recept feltöltve!

Puszi mindenkinek! Nagyon jó nyaralást kívánok, és sok-sok receptet gyűjtsetek!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jó nyaralást kívánok Gyöngyike.
Üdv:Edit.

MEGGYES-TÚRÓS SÜTEMÉNY




Hozzávalók:
Tészta:
20 dkg finomliszt
10 dkg margarin
1 csomag sütőpor (5 gramm)
1 csipet só
8 dkg porcukor
1 db tojás
2 evőkanál tej.

Töltelék:
25 dkg tehéntúró
2 pohár tejföl
3 dl tej
3 evőkanál kristálycukor
1 csomag vaníliáscukor
1 csomag vaníliás pudingpor (dr. Oetker)

Tetejére:
2 csomag tortazselé (1 színtelen, 1 piros)
3 evőkanál (lapos) kristálycukor
Fél liter víz
1 csomag habfixáló por.

Elkészítés:
A lisztet elmorzsolni a hideg vajjal, majd hozzákeverni a többi hozzávalót, tésztát gyúrni (gyorsan kész van).

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép ez a sütemény,biztosan,hogy finom is.
Köszönöm a receptet is.Edit.

Tovább 

 

HABOS SZILVÁS TÚRÓS szelet.

 

Hozzávalók:

30 dkg liszt, 15 dkg cukor, 2 tojás sárgája, 1/2 margarin, 1 kk. szódabikarbóna, 1/2 pohár tejföl, pici só és citromlé.

Az egészet összegyúrjuk és lisztezett tepsibe kinyújtva beletesszük. Egy kis édes morzsával megszórjuk és rátesszük a túrókrémet.

 

50 dkg túrót áttörünk 10 dkg vajjal, 12 dkg cukorral, 2 tojással, 1 vaníliás cukorral 1 citromlével és fél citrom héjával kikeverjük.

Sűrűn kirakjuk szilvával és 180 C-on sütjük amíg a tészta szép rózsaszínű nem lesz. /Kb.

Tovább 

Spagetti húsgombóccal

Hozzávalók 8 személyre:

Húsgombóc:
husgombocos_spagetti

  • 2 szelet fehér kenyér
  • 2 evőkanál zsírszegény tej
  • 8 dkg szeletelt gomba
  • 1 üveg (12 dkg) sült, szárított és feldarabolt piros paprika
  • 1 kiló darált pulykamell
  • 1 teáskanál só
  • 1/2 teáskanál olasz fűszerkeverék
  • 1/4 teáskanál fekete bors
  • 1 evőkanál darált szárított hagyma
  • 1 tojás
  • 1 csomag spagetti

Szósz:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 közepes vöröshagyma, apróra vágva
  • 28 dkg zúzott paradicsom
  • 3 evőkanál paradicsompüré
  • 2 teáskanál cukor
  • 1 teáskanál fokhagyma, só
  • 1/2 teáskanál őrölt pirospaprika

A húsgombóc elkészítése:  A kenyeret áztassuk be tejbe, majd egy csésze apróra vágott gombát tegyünk egy közepes méretű tálba, adjunk hozzá 1/2 csésze sült, szárított piros paprikát, a darált húst, a fűszereket, az áztatott kenyret és a tojást.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm a receptet.

Tovább 

 

 

(NaturaHirek.hu) A mesterséges édesítőszer betegség mindenhol felüti fejét és végigsöpör a világon, Magyarországon is több tízezer fogyasztót érintve. A nyugati orvostudomány nem nevezi nevén hogy mi is ez valójában, az orvosok pedig méregdrága gyógyszereket írnak fel rá.

Nevezzük visszatérő fejfájásnak, elviselhetetlen migrénnek, depressziónak, szorongásnak, izomfájdalomnak, izületi gyulladás fellángolásának, fülzúgás vagy fülcsengésnek, krónikus fáradtságnak, fibromyalgiának, irritábilis bél szindrómának (IBS), Crohn-betegségnek, gyulladás, sőt savas refluxnak, de ne hívják szintetikus édesítőszer okozta betegségnek mert a beteg még leállhat fogyasztásával és akkor nincs több felírt gyógyszer és orvosi vizit.

Tovább 

Kedves Klubtagok! Kedves Barátaim!

 

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés húsvéti ünnepeket kívánni, és megköszönni nektek azt a sok szép, ínycsiklandó finomságot - recepteket - amiket megosztottatok velünk!

Nagyon sokat kipróbáltam, és őszintén mondom - egyikben sem csalódtam!

Szeretném, ha továbbra is ilyen aranyos, hűséges, kedves barátaim - maradnátok! Köszönöm nektek mégegyszer! Sok sok puszi mindenkinek! Gyöngyi

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm a jókívánságod Gyöngyikém.
További szép Húsvétot kívánok:Edit.

network.hu

 

 

120304. ASZALT SZILVA és SZUROKFŰ

ASZALT SZILVA

 

network.hu

Az utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabad gyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről. Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök-semlegesítő hatással,

azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidánsdózissal rendelkezik. Ezért immunrendszerünk erősítése érdekében a téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott aszalt szilvát fogyasztani.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu