Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Klubtársaim!
Mindenkiit szeretettel üdvözlök! Remélem sokan voltatok pihenni, és sok szépet láttatok!
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e valami különlegességet találnotok, amit megosztanátok velünk! Süti, tészta, leves, vagy bármi gyönyörűség, ami ehető!
Nagyon várom a recepteket továbbra is! Köszönöm nektek mégegyszer az aktiv közreműködéseteket!
További szép napokat, hónapokat kívánok mindenkinek!
Gyöngyi
12 éve | Brátán Gyöngyi | 0 hozzászólás
Kedves Barátaim!
Köszönöm mindenkinek a sok-sok receptet, és a gyönyörű képeket!
Továbbra is várom a csodálatos és kreatív ötleteket, sütiket, leveseket, húsokat, főételek - tehát - mindent - amit csak elkészítetek a családotoknak, barátaitoknak, kérlek osszátok meg velünk is!
Kívánok mindenkinek - még a maradék nyárból - jó pihenést, és kikapcsolódást!
Én most egy kicsit elmegyek pihenni, de szeptembertől újúlt erővel, és energiával folytatjuk közös eszmecserénket a főzéssel, gasztronómiával kapcsolatban!
|
|
12 éve | Szőke Sándorné Ágota | 0 hozzászólás
Sárgabarackos sütemény. recept | Legújabb receptek |
|
|||||||||||||||||
|
Csoki-marcipán bomba recept feltöltve!
Pudinggal töltött kalács recept feltöltve!
Puszi mindenkinek! Nagyon jó nyaralást kívánok, és sok-sok receptet gyűjtsetek!
Hozzávalók:
Tészta:20 dkg finomliszt
10 dkg margarin
1 csomag sütőpor (5 gramm)
1 csipet só
8 dkg porcukor
1 db tojás
2 evőkanál tej.
Töltelék:
25 dkg tehéntúró
2 pohár tejföl
3 dl tej
3 evőkanál kristálycukor
1 csomag vaníliáscukor
1 csomag vaníliás pudingpor (dr. Oetker)
Tetejére:
2 csomag tortazselé (1 színtelen, 1 piros)
3 evőkanál (lapos) kristálycukor
Fél liter víz
1 csomag habfixáló por.
Elkészítés:
A
lisztet elmorzsolni a hideg vajjal, majd hozzákeverni a többi
hozzávalót, tésztát gyúrni (gyorsan kész van).
HABOS SZILVÁS TÚRÓS szelet.
Hozzávalók:
30 dkg liszt, 15 dkg cukor, 2 tojás sárgája, 1/2 margarin, 1 kk. szódabikarbóna, 1/2 pohár tejföl, pici só és citromlé.
Az egészet összegyúrjuk és lisztezett tepsibe kinyújtva beletesszük. Egy kis édes morzsával megszórjuk és rátesszük a túrókrémet.
50 dkg túrót áttörünk 10 dkg vajjal, 12 dkg cukorral, 2 tojással, 1 vaníliás cukorral 1 citromlével és fél citrom héjával kikeverjük.
Sűrűn kirakjuk szilvával és 180 C-on sütjük amíg a tészta szép rózsaszínű nem lesz. /Kb.
Spagetti húsgombóccal
Hozzávalók 8 személyre:
Húsgombóc:
Szósz:
A húsgombóc elkészítése: A kenyeret áztassuk be tejbe, majd egy csésze apróra vágott gombát tegyünk egy közepes méretű tálba, adjunk hozzá 1/2 csésze sült, szárított piros paprikát, a darált húst, a fűszereket, az áztatott kenyret és a tojást.
(NaturaHirek.hu)
A mesterséges édesítőszer betegség mindenhol felüti fejét és végigsöpör
a világon, Magyarországon is több tízezer fogyasztót érintve. A nyugati
orvostudomány nem nevezi nevén hogy mi is ez valójában, az orvosok
pedig méregdrága gyógyszereket írnak fel rá.
Nevezzük visszatérő fejfájásnak, elviselhetetlen migrénnek, depressziónak, szorongásnak, izomfájdalomnak, izületi gyulladás fellángolásának, fülzúgás vagy fülcsengésnek, krónikus fáradtságnak, fibromyalgiának, irritábilis bél szindrómának (IBS), Crohn-betegségnek, gyulladás, sőt savas refluxnak, de ne hívják szintetikus édesítőszer okozta betegségnek mert a beteg még leállhat fogyasztásával és akkor nincs több felírt gyógyszer és orvosi vizit.
Kedves Klubtagok! Kedves Barátaim!
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés húsvéti ünnepeket kívánni, és megköszönni nektek azt a sok szép, ínycsiklandó finomságot - recepteket - amiket megosztottatok velünk!
Nagyon sokat kipróbáltam, és őszintén mondom - egyikben sem csalódtam!
Szeretném, ha továbbra is ilyen aranyos, hűséges, kedves barátaim - maradnátok! Köszönöm nektek mégegyszer! Sok sok puszi mindenkinek! Gyöngyi
120304.
ASZALT SZILVA és SZUROKFŰ
ASZALT SZILVA
Az utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabad gyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről. Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök-semlegesítő hatással,
azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidánsdózissal rendelkezik. Ezért immunrendszerünk erősítése érdekében a téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott aszalt szilvát fogyasztani.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás