Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Toszkán bableves (Zuppa di fagioli)
Hozzávalók:
1 hagyma,
1 piros és 1 zöld paprika,
1 doboz fehér bab (40 dkg),
fél ek olivaolaj,
fél csilipaprika,
1 gerezd fokhagyma,
2 paradicsom,
1 l zöldségleves,
só,
frissen őrölt bors,
1 kis csomó bazsalikom,
reszelt parmezán.
A hagymát finomra vágom és az olajon üvegesre párolom.
A paprikákat megtisztítom, kicsumázom, mosom, apróra vágom, az apróra vágott chilivel együtt a hagymára dobom és tovább párolom.
A babot leszűröm, a fokhagymát megtisztítom és vékony szeletekre vágom. Mindkettőt hozzáadom a hagymás paprikához.
A paradicsomot megmosom, apróra vágom, pürésítem és a zöldséglevessel együtt szintén hozzáadom. A levest felforralom, sózom, borsozom és 10-15 percig főzöm.
Apróra vágom és hozzáadom a bazsalikomot (néhányat félreteszek a díszítéshez).
Parmezánnal és bazsalikomlevelekkel díszítem.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!