Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés gombóc áfonyával
Hozzávalók:
300 g burgonya
100 g Natúr, darált gesztenye
20 g búzaliszt
2 db tojás
20 g vaj
só, ízlés szerint
80 g szemes, hámozott gesztenye
Elkészítés:
A héjában főtt burgonyát megtisztítjuk, áttörjük. Hozzákeverjük a Natúr, darált gesztenyét, a búzalisztet, a tojás sárgáját és a vajat. A szemes, hámozott gesztenyét leforrázzuk, utána 10 percig főzzük, majd kihűlés után durvára vágjuk. A burgonyás tésztát jól összedolgozzuk a durvára vágott gesztenyével, és a felvert tojáshabbal lazítjuk. Pingponglabda nagyságú gombócokat görgetünk, és enyhén sós vízben kifőzzük.
Köretként tálalhatjuk édeskés alapízű, szaftos vadakhoz, illetve tovább növelhetjük a gombóc ízharmóniáját.
Tipp: A hagyományos szilvás gombócot ezzel a tésztával készítve nagyon finom, érdekes új ízhatást érhetünk el. Pirított mogyoróba forgatva, áfonyával önálló ételként is adhatjuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!