Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Libasült krumpligombóccal
Ezt a gusztusos főételt azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom sülteket, de nem szeretnek az étellel sokat bajlódni. Bár a sütés 150 percet is igénybe vesz, az előkészületek nem tartanak 20-30 percnél tovább.
Hozzávalók:
2 libacomb
2 libamell
libazsír
2 alma
1 sárgarépa
2 szál rozmaring
só
bors
2 narancs leve
A krumpligombóchoz:
50 dkg főtt burgonya
20 dkg liszt
só
2 zsömle
1 tojás
Elkészítés:
A libát sózás és borsozás után helyezd tepsibe. A libazsírt a hús tetejére, az almát és a répát tedd a tepsibe. Helyezd a libára a rozmaringágakat, és locsold meg a narancs levével.
Süsd puhára fóliával lefedve, alsó-felső sütési módon, 170 fokon, 100-120 perc. Majd távolítsd el a fóliát, és a felesleges zsiradékot merd le a húsról. Sűrű locsolgatás mellett addig süsd, amíg a liba szép piros nem lesz.
A krumpligombóchoz kockázd fel a zsömlét, és pirítsd meg kevés libazsíron. A megfőtt burgonyát törd át, keverd össze a liszttel, a sóval, a zsemlekockával és a tojással. A masszából formálj gombócokat, és főzd ki sós vízben.
A libát tálald a krumpligombóccal, és kínálj hozzá párolt káposztát.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!