Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Libacomb aszalt szilvával
Hozzávalók:
4 db libacomb,
2 paprika,
2 paradicsom,
10 dkg vegyes zöldség,
3 gerezd fokhagyma,
20-25 szem aszalt szilva,
1 dl vörösbor,
cukor,
fahéj,
olaj,
só,
bors,
majoránna
Elkészítés:
A libacombokat sózzuk, borsozzuk, majd szórjuk meg a majoránnával. A tepsibe rakott libacombok mellé szeletekre vágott zöldséget, 1 paprikát, 1 paradicsomot és fokhagymát teszünk, kevés olajat és vizet is öntsünk rá. Közepesen meleg sütőben, alufólia alatt 1 óra alatt puhára pároljuk, majd pirosra sütjük.
Az aszalt szilvát beáztatjuk, serpenyőben, kevés vajon egy evőkanál cukrot karamellizálunk. Ehhez hozzáadjuk a szilvát, őrölt fahéjjal megszórjuk, és azonnal felengedjük vörösborral. Rövid ideig pároljuk.
*
Vadas libamell zsemlegombóccal
Hozzávalók:
2 db libamellfilé,
30 dkg sárgarépa,
fehérrépa, zeller,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
8 dkg cukor,
1 evőkanál mustár,
kakukkfű,
borókabogyó,
fél citrom,
2 dl tejföl,
1 babérlevél
Elkészítés:
A libamelleket lebőrözzük, sózzuk, borsozzuk, kevés libazsíron elősütjük -majd kivesszük.
A visszamaradt zsírban megpirítjuk a cukrot, beletesszük a felszeletelt hagymát, a zöldségeket, kakukkfűvel, borókabogyóval, babérlevéllel, fűszerezzük, kevés vízzel mindezt összefőzzük. A citrom levét belefacsarjuk, héját belereszeljük.
A félretett libamelleket beletesszük és puhára pároljuk.
Kiemeljük a libamelleket, az alapot összeturmixoljuk, tejfölös habarással sűrítjük - mustárral, sóval, cukorral, citrommal ízesítjük.
Forrón, zsemlegombóccal vagy kagylótésztával tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!