Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Libamáj zsírjában
A következő recepttel több napon keresztül boldoggá teheted ínyenc családodat, ráadásul mindössze 15 perc előkészület után csak 30 percet kell sütéssel töltened.
Hozzávalók 4 főre:
30 dkg libamáj
50 dkg libaháj
Elkészítés:
A libamájat szedd lebenyeire, a hártyákat távolítsd el.
A libahájat vágd kockára, és süss belőle töpörtyűt.
A kisült libazsírban, fedő alatt süsd meg a libamájat, utána pedig hagyd kihűlni.
Langyos állapotban emeld ki a májat, szeleteld fel, és egy fedővel rendelkező edénybe helyezd el, hogy a hűtőben könnyen tárolhasd. Ezután szűrd rá a libazsírt, majd hűtsd le.
Kínálj hozzá pirítóst, sót és lila hagymát! Fenséges vacsora!
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!