Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Borókás vaddisznókaraj cseresznyemártással.
Hozzávalók:
80 dkg vaddisznókaraj,
2ek.olaj,
só,
őrölt bors,
8-10 borókabogyó,
2dl száraz vörösbor.
A mártáshoz:
2 ek cukor,
2 maréknyi cseresznye,
3dl húsleves,
só,
őrölt bors,
2 narancs,
2 ek konyak.
A húst megtisztítjuk, sóval, őrölt borssal és durvára tört borókabogyóval bedörzsöljük, majd a felforrósított olajon körös-körül megpirítjuk.
Aláöntjük a vörösbort, lefedjük, és előmelegített sütőben, 240 °c-on 35-40 perc alatt megsütjük, közben saját levével meglocsolgatjuk.
A mártáshoz a cukrot világosra pirítjuk. A húslevessel felöntjük, beletesszük a kimagozott cseresznyét, és 4-5 percig forraljuk. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, hozzáadjuk a narancslevét, a lereszelt sárga héját, meg a konyakot.
A puha húst felszeleteljük, és a mártással kínáljuk. Burgonyafánkot adjunk hozzá.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!