Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zöldbabos saláta
Hozzávalók:
Fél sült vagy főtt csirke,
50 dkg zsenge zöldbab,
2 kisebb fej vöröshagyma,
3 dl joghurt,
3 evőkanál olaj,
1 nagy csokor petrezselyemzöld,
fél citrom leve,
só és cukor, ízlés szerint,
1 mokkáskanál őrölt fehér bors.
A megtisztított, megmosott, és lecsöpögtetett zöldbabot, 2-3 cm-es darabokra vágom, és nagyon kevés sós vízben (vagy gőzben) megpárolom. Leszűröm és hagyom kihűlni.
A sült csirkét kicsontozom, és nagyon vékony metéltre vágom.
Egy evőkanál olajon megpárolom a megtisztított, és vékony karikákra vágott vöröshagymát, majd azt is hagyom kihűlni.
Salátástálba öntöm a zöldbabot, a csirkehúst és a párolt vöröshagymát.
Leöntöm a salátamártással, amelyhez a joghurtba belekeverem a citromlevet, a csipetnyi cukrot, a sót, az őrölt fehér borsot, a finomra metélt petrezselyemzöldet, végül az olajat is hozzáadva jól átkeverem a salátát.
Lefedve teszem be a hűtőszekrénybe fél napra, hogy az ízek jól összeérjenek.
Zöldbab helyett egyéb zöldséggel is finom, például kelbimbóval, karfiollal és brokkolival.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!