Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Orosz hússaláta
Hozzávalók. 6-8 személyre:
200 g főtt csirkemell,
400 g burgonya,
200 g sárgarépa,
150 g zöldborsó,
150 g főtt sonka,
1 dl majonéz,
2-3 olajos ringligyűrű,
20 g zselatin,
6 kemény tojás
Worcester szósz,
1 ek citromlé vagy fehér borecet
só,
fehér bors.
A burgonyát és sárgarépát apró kockákra vágjuk.
Sós, megsavanyított vízben puhára főzzük a zöldségeket külön - külön. (Nem egyforma idő alatt puhulnak meg)
Leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
Hozzáadjuk az apróra vágott csirkehúst, sonkát, ringlit, a majonézt, néhány csepp Worcester szószt, sózzuk, borsozzuk.
A kemény tojások végét levágjuk a sárgáig, fehérje kalapkákat belereszeljük a masszába.
A zselatint 2,5 dl vízben elkeverjük, oldódásig melegítjük és amíg hűl, fóliával kibélelünk egy őzgerinc formát.
Gyorsan összekeverjük a zselatint a masszával.
A fele massza formába, rá a tojások, arra a massza másik fele. 4-5 óra hűtőben ennyi idő kell.
Díszítés salátalevél vagy mással ami van otthon.
Szépen felvágva tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!