Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztasaláta zöldborsóval és virslivel
Hozzávalók:
30 dkg orsótészta,
25 dkg zöldborsó,
10 db (kicsi) ecetes uborka,
30 dkg virsli,
3 paradicsom,
1,5dl majonéz,
1 dl joghurt,
2-3 ek. fehér borecet,
fél cs. fodros levelű petrezselyem zöld,
só,
frissen őrölt fekete bors.
Elkészítés:
Az orsótésztát megfőzzük, lecsepegtetjük, lehűtjük,
A zöldborsót 1.5 dl sós vízben főzzük, leszűrjük.
Apró kockákra vágjuk az uborkát,
A virsliről lehúzzuk a bőrét, kockázzuk.
Egy nagy tálban jól összekeverjük a tésztát a zöldborsóval, az uborkával és a virslivel.
Salátaöntetet készítünk: a majonézt krémesre keverjük a joghurttal, ecettel, 2 ek. főzővízzel. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a salátára, jól összekeverjük.
Lefedjük és 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
A petrezselyem zöldet megmossuk, apróra vágjuk, a salátaöntettel jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a megmosott, cikkekre vágott paradicsomokkal díszítve tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!