Együtt mindig jobb: Tésztasaláta zöldborsóval és virslivel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 898 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tésztasaláta zöldborsóval és virslivel

Tésztasaláta zöldborsóval és virslivel

Hozzávalók:
30 dkg orsótészta,
25 dkg zöldborsó,
10 db (kicsi) ecetes uborka,
30 dkg virsli,
3 paradicsom,
1,5dl majonéz,
1 dl joghurt,
2-3 ek. fehér borecet,
fél cs. fodros levelű petrezselyem zöld,
só,
frissen őrölt fekete bors.

Elkészítés:
Az orsótésztát megfőzzük, lecsepegtetjük, lehűtjük,
A zöldborsót 1.5 dl sós vízben főzzük, leszűrjük.
Apró kockákra vágjuk az uborkát,
A virsliről lehúzzuk a bőrét, kockázzuk.

Egy nagy tálban jól összekeverjük a tésztát a zöldborsóval, az uborkával és a virslivel.
Salátaöntetet készítünk: a majonézt krémesre keverjük a joghurttal, ecettel, 2 ek. főzővízzel. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a salátára, jól összekeverjük.
Lefedjük és 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
A petrezselyem zöldet megmossuk, apróra vágjuk, a salátaöntettel jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a megmosott, cikkekre vágott paradicsomokkal díszítve tálaljuk.



*

Látta 930 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu