Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkés saláta.
Hozzávalók 4 adaghoz:
mártás:
20 dkg majonéz,
1 dl tejföl,
2 ek. almalé,
só,
bors,
szerecsendió,
30 dkg főtt csirkehús,
3 szál szárzeller,
1 piros alma,
2 szál újhagyma,
1 kis fej piros saláta,
néhány fejes saláta levél,
8 dkg aprított, pörkölt dióbél,
4 retek.
A mártáshoz a majonézt, a tejfölt, az almalevet, egy kevés sót, az őrölt borsot és a szerecsendiót összekeverjük.
A csirkehúst lebőrözzük, kicsontozzuk, és csíkokra vágjuk.
A zellerszárakat megmossuk, megtisztítjuk, és kis darabokra szeljük.
Az almát forró vízzel lemossuk, negyedeljük, kicsumázzuk, és héjastól cikkekre vágjuk.
Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk, és karikákra szeljük.
Az összes hozzávalót egy nagy tálba töltjük.
A mártást ráöntjük, és az egészet jól összekeverjük.
A salátaleveleket megmossuk, leitatjuk, és 4 tányérra vagy egy nagy tálra terítjük.
A retket megmossuk, késsel hosszában bevagdossuk, majd felszeleteljük.
A csirkesalátát a salátalevelekre szedjük, és pörkölt dióval megszórjuk.
A retekszeleteket mellé rakjuk, és azonnal tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!