Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
10 dkg liszt
5 db tojás
15 dkg porcukor
2 dkg étcsokoládé
A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a lisztet, a felvert tojáshabot, belereszeljük a csokoládét, és összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe /alacsony peremes/ kisütjük. Nagyon hamar megsül, kb. 10 p.
Porcukorral hintett konyharuhára kiborítom, és megkenem a gesztenyekrémmel., majd feltekerem.
Gesztenyekrém:
50 dkg gesztenyemassza
1 ek. porcukor
1 tk. konyak aroma
5 db vaj
2, dl cukrászhab, 2-3 dl a kenéshez
Összekeverem, majd kb. a felével,megkenem a piskótát.
Ha kész van, folpackkal kibélelek egy gömbölyű formát és beleteszem a felszeletelt tekercseket,és a maradék krémet összekeverem a fele cukrászhabbal, ezt beleöntöm a közepébe (kitöltöm a formát), és befedem a maradék piskóta tekercsekkel.
A 2-3 dl tejszínt kívülről rákenem. Hmmmm nagyon finom
Én tettem a maradék krémbe, amit a formába öntöttem egy tk. zselatint(oldva), hogy keményedjen meg egy kicsit a közepe!
10 dkg liszt
5 db tojás
15 dkg porcukor
2 dkg étcsokoládé
A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a lisztet, a felvert tojáshabot, belereszeljük a csokoládét, és összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe /alacsony peremes/ kisütjük. Nagyon hamar megsül, kb. 10 p.
Porcukorral hintett konyharuhára kiborítom, és megkenem a gesztenyekrémmel., majd feltekerem.
Gesztenyekrém:
50 dkg gesztenyemassza
1 ek. porcukor
1 tk. konyak aroma
5 db vaj
2, dl cukrászhab, 2-3 dl a kenéshez
Összekeverem, majd kb. a felével,megkenem a piskótát.
Ha kész van, folpackkal kibélelek egy gömbölyű formát és beleteszem a felszeletelt tekercseket,és a maradék krémet összekeverem a fele cukrászhabbal, ezt beleöntöm a közepébe (kitöltöm a formát), és befedem a maradék piskóta tekercsekkel.
A 2-3 dl tejszínt kívülről rákenem. Hmmmm nagyon finom
Én tettem a maradék krémbe, amit a formába öntöttem egy tk. zselatint(oldva), hogy keményedjen meg egy kicsit a közepe!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!