Együtt mindig jobb: gesztenyés scharlotte tejszínnel borítva (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

gesztenyés scharlotte tejszínnel borítva

10 dkg liszt
5 db tojás
15 dkg porcukor
2 dkg étcsokoládé


A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a lisztet, a felvert tojáshabot, belereszeljük a csokoládét, és összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe /alacsony peremes/ kisütjük. Nagyon hamar megsül, kb. 10 p.
Porcukorral hintett konyharuhára kiborítom, és megkenem a gesztenyekrémmel., majd feltekerem.

Gesztenyekrém:

50 dkg gesztenyemassza
1 ek. porcukor
1 tk. konyak aroma
5 db vaj
2, dl cukrászhab, 2-3 dl a kenéshez
Összekeverem, majd kb. a felével,megkenem a piskótát.

Ha kész van, folpackkal kibélelek egy gömbölyű formát és beleteszem a felszeletelt tekercseket,és a maradék krémet összekeverem a fele cukrászhabbal, ezt beleöntöm a közepébe (kitöltöm a formát), és befedem a maradék piskóta tekercsekkel.
A 2-3 dl tejszínt kívülről rákenem. Hmmmm nagyon finom
Én tettem a maradék krémbe, amit a formába öntöttem egy tk. zselatint(oldva), hogy keményedjen meg egy kicsit a közepe!
10 dkg liszt
5 db tojás
15 dkg porcukor
2 dkg étcsokoládé


A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a lisztet, a felvert tojáshabot, belereszeljük a csokoládét, és összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe /alacsony peremes/ kisütjük. Nagyon hamar megsül, kb. 10 p.
Porcukorral hintett konyharuhára kiborítom, és megkenem a gesztenyekrémmel., majd feltekerem.

Gesztenyekrém:

50 dkg gesztenyemassza
1 ek. porcukor
1 tk. konyak aroma
5 db vaj
2, dl cukrászhab, 2-3 dl a kenéshez
Összekeverem, majd kb. a felével,megkenem a piskótát.

Ha kész van, folpackkal kibélelek egy gömbölyű formát és beleteszem a felszeletelt tekercseket,és a maradék krémet összekeverem a fele cukrászhabbal, ezt beleöntöm a közepébe (kitöltöm a formát), és befedem a maradék piskóta tekercsekkel.
A 2-3 dl tejszínt kívülről rákenem. Hmmmm nagyon finom
Én tettem a maradék krémbe, amit a formába öntöttem egy tk. zselatint(oldva), hogy keményedjen meg egy kicsit a közepe!

Látta 426 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu