Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
3 tojás
12 dkg margarin
14 dkg porcukor
csipet só
13 dkg liszt
fél csomag sütőpor
a krémhez:
2 dl tej
250 ml habtejszín (Hulala) mert akkor nem kell habfixáló
3 csomag vaníliás cukor
3 ek. kristálycukor
3 ek. fahéj
A hozzávalókat a piskótához összekeverem, egy kerek tortaformába öntöm és kb. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A krémhez, a tejben a pudingport a cukorral megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt a vaíliás cukorral keményre felverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.
A piskótát 3 vékony lapra vágjuk, és megkenjük a krémmel, majd teaszűrőn át, megszórjuk fahéjjal, befedjük a következő lappal, majd megismételjük.
Végül a tetejét is megkenjük, és megszórjuk fahéjjal.
Nagyon finom, én legközelebb kevesebb cukorral csinálnám, mert szerintem egy kicsit édes volt, de a piskóta-tészta valami Isteni volt!
3 tojás
12 dkg margarin
14 dkg porcukor
csipet só
13 dkg liszt
fél csomag sütőpor
a krémhez:
2 dl tej
250 ml habtejszín (Hulala) mert akkor nem kell habfixáló
3 csomag vaníliás cukor
3 ek. kristálycukor
3 ek. fahéj
A hozzávalókat a piskótához összekeverem, egy kerek tortaformába öntöm és kb. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A krémhez, a tejben a pudingport a cukorral megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt a vaíliás cukorral keményre felverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.
A piskótát 3 vékony lapra vágjuk, és megkenjük a krémmel, majd teaszűrőn át, megszórjuk fahéjjal, befedjük a következő lappal, majd megismételjük.
Végül a tetejét is megkenjük, és megszórjuk fahéjjal.
Nagyon finom, én legközelebb kevesebb cukorral csinálnám, mert szerintem egy kicsit édes volt, de a piskóta-tészta valami Isteni volt!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!