Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 2x20 dkg marcipán massza natur
25 dkg tejcsokoládé, 20 dkg étcsokoládé, 10 dkg vaj, 3 dl tejszín 5 dkg porcukor, 1 dl tej, 1 tk. rumaroma
Az egész úgy kezdődik, hogy egy fém habverőtálat folpackkal kibéleltem /nem alufólia/ az ALDI-ba és a LIDL-be is lehet kapni téglalap alakú natur marcipánt 20 dkg-ás ez porcukros deszkán kinyújtottam, és beleügyeskedtem a fém-tálba, rásimítottam a folpackra (ez lesz majd a burok)
Felaprítjuk a kétféle csokoládét, a vajat kockára vágjuk.
Főzzük fel a tejszínt a porcukorral 1 csipet sóval majd levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a csokoládékat, a vajat, és kevergetve megolvasszuk.
Hozzáadjuk a tejet, és a rum-aromát. Addig kevergetjük, amig szép fényes lesz.
Ezt a krémet beleöntjük a folpackkal, és a marcipánnal kibélelt edénybe, és hagyjuk egy kicsit szilárdulni (hütő)
a másik marcipánt akkorára nyújtom, amekkora az edényünk alja, és szépen ráterítjük, majd ezt is letakarjuk egy folpackkal vagy egy tányérral (ez lehet az a tányér is amire tálaljuk a bombát) Amikor ez megszilárdult, szépen a tányérra fordítjuk, levesszük a fém-tálat, és lehúzzuk róla a folpackot (én ezt felejtettem el feltenni, és ezért beleragadt a tálba a marcipán!) Olvasztottam még egy kis csokit, és leöntögettem! Ennyi
Aki szereti a csokoládét és a marcipánt, annak nagyon fog ízleni!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!