Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Birkagulyás.
Hozzávalók:
1 evőkanál zsír,
1 közepes fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1,5 evőkanál fűszerpaprika,
70 dkg birka lapocka vagy csülök színhús,
só,
frissen őrölt bors,
2 db babérlevél,
1 mokkáskanál őrölt fűszerkömény,
50 dkg tisztított burgonya,
1 db csípős paprika,
1 db paradicsom.
A forró zsíron az aprított vöröshagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a fűszerpaprikával. Ezután rátesszük a megmosott 2×2 centis kockára darabolt birka lapocka vagy a csülök húst, sóval, borssal, a babérlevéllel, az őrölt köménnyel fűszerezzük, félig öntjük vízzel, és ha felforrt, lefedve közepes tűzön háromnegyed puhára pároljuk.
Most hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, zöldpaprikát, paradicsomot, annyi vizet öntünk rá, hogy egyujjnyival ellepje, sóval, borssal, fűszerköménnyel ízesítjük, és készre főzzük.
Ha elkészült forrón tálaljuk, és petrezselyemmel díszítjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!