Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott spárga és cukkini újburgonyával.
A burgonyát hámozatlanul megfőzzük, vastagabb szeletekre vágjuk.
Olívaolaj, apróra vágott lila hagyma, bazsalikom, kevés citromlé, rukola összekeverve és a megsózott, még forró burgonyára öntve, átforgatva.(lehet még összevágott kapribogyót is
használni!)
A spárgát előző este meghámozzuk és besózzuk. Elkészítésig a hűtőben tároljuk.
A cukkinit elkészítés előtt szeleteljük és sózzuk. Kb. 2o perc után leitatjuk a nedvességet róla és a spárgáról is, és szokásos módon bundázzuk.
Nagyon finom ízt ad neki, ha a morzsába szezámmagot keverünk!
Adhatunk mellé kapros vagy sima tartármártást.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!