Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nyári töltött káposzta.
Hozzávalók:
1 kb jó 2 kg-os fejes-káposzta, vagy 2 db kicsi,
1 kg darált hús,
15 dkg rizs (itt árpagyöngy),
1 fej hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
3 cs friss kapor apróra vágva,
1 tojás,
2 liter paradicsomlé,
kevés olaj,
tejföl (el is maradhat).
A káposztáról annyi levelet lefejtünk, ahány tölteléket szeretnénk. A vastag eret kivágjuk. Tálba tesszük a leveleket és forrásban lévő vízzel leöntjük.
A maradék káposztát vékonyabb csíkokra vágjuk.
Az olajon az apróra vágott hagymát, rizst, a kapor 1/3 részét megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk.
Amikor kihűlt, elkeverjük a darált hússal és a tojással.
A káposztaleveleket betöltjük.
A csíkokra vágott káposzta felét lábosba rakjuk, a töltelékkel kirakjuk, majd a maradék káposztával befedjük
(A sorok között az apróra vágott kaporral megszórjuk!)
Paradicsomlével felöntjük, hogy teljesen ellepje.
Kb. 2 órán át főzzük letakarva.
Tejföllel tálaljuk (vagy nem).
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!