Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
5 evőkanál cukor
5 púpozott evőkanál liszt
1 sütőpor
csipet só
2 evőkanál diópótló/dejó/ vagy darált dió
1 teáskanál rumaroma
A piskótát a szokásos módon összeállítjuk, tojássárgáját felverjük a cukorral, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztet a sütőporral dióval elegyítjük. A aromát a végén tesszük bele. A sárgájába tesszüók a lisztet, a végén a habot, hogy ne törjön össze, és az aroma.
175 fokon 20 perc.
A krém: 25 dkg darált dió, vagy diópótló,4 evőkanál cukor, 2-3 evőkanál tej, /de lehet, hogy egy kicsit több/ Ne folyjon, hanem csak áljon össze kenhető krémmé. A piskótát kihűtjűk, kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, majd a tetejét is megkenjük, és a széleit is. Valamilyen vidám dologgal lehet díszíteni. mivel ez húsvétra készült, itt nyuszik vannak.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!