Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 Tihany camember sajt
4 dkg tisztított tökmag
A gyümölcskörethez:
15 dkg alma, 15 dkg körte, 10 dkg szilva, 10 dkg szőlő, 10 dkg barack /lehet befőtt is/
1 evőkanál vaj
1 dl édes fehérbor
őrölt fahéj
őrölt gyömbér
A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, a körtét, almát, szilvát, és barackot cikkekre vágjuk, de lehet kockákra is.
A sajtokat vizszíntesen félbevágjuk, a vágott felületbe belenyomkodjuk a tisztított tökmagszemeket. A sajtdarabokat úgy az edény alján, hogy a magok érintkezzenek az edény aljával felforrósított, száraz, bevonatos serpenyőben tesszük. Csak rövid ideig hagyjuk igy, épphogy megpiruljon a sajt, majd megfordítjuk. Kíméletesen sütjük, amig a sajt belseje kellően megolvad, de nem folyik szét a serpenyőben.
Közben elkészítjük a gyümölcsökből a forró köretet. Felhevítjük vajat, és előszőr rátesszük az almát, körtét. Összeforgatjuk és két perc mulva a többi gyümölcsöt is. A fahéjjal meg a gyömbérrel fűszerezzük, és két-három perc alatt összemelegítjük. Ráöntjük a bort, amint forr, levesszük, és azonnal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!