Együtt mindig jobb: Tejszinhabos epertorta 9 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tejszinhabos epertorta 9

3 tojás
3 evőkanál cukor
3 púpozott evőkanál liszt
1 sütőpor
pici só
A piskótaalap a sokásos, tojássárgája a cukorral kikeverve, fehérje kemény habbá felverve kis sóval, lisztbe a sütőport elkeverem, és a folyamat a következő: sárgájába a sütőporos liszt, majd a kemény hab.
Ez egy kicsit laposabb torta-alap lesz, mert az alapanyagok is kevesebbek, mivel a habkrém emeli meg a tortát.

Krémhez:
5 dl habtejszín /növényi alapu/
1 habfixáló
1 csomag étkezési zselatin
Mivel a habtejszín édes ehhez nem adunk cukrot, sőt a tetején lévő gyümölcs is édes/általában/

A habot felverjük jó keményre, az használati útmutatónak megfelelően a habfiálót is beletesszük. A zselatin csak langyosan feloldjuk/nem főzzük, mert elveszti a keményítő hatását!/ és hidegen a habhoz keverjük óvatosan. Egy tortakarimát felteszünk a lap köré, és megkenjük a tejszínnel, majd beállítjuk a hütőbe kb. 1 órára.
Elkészitjük a gyümölcsöt, ha eper félbevágjuk és beborítjuk vele a tejszinkrém tetejét, majd zselatinnal leöntjük és dermedni hagyjuk.
Amikor megdermedt/hütőbe/ levesszük óvatosan a karimát róla, és kb. így néz ki.

Látta 5782 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu