Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Izraeli csirke.
Hozzávalók:
4 csirkemell-filé,
2 vöröshagyma,
16 szem kimagozott, félbevágott szilva,
1 kis konzerv darabolt ananász,
8 dkg mazsola,
1/2 kávéskanál chilipor,
2 kávéskanál szójaszósz,
3 dl tyúkhúsleves (kockából),
olaj
Rizsköret:
2 kis sárgarépa,
1 gerezd fokhagyma,
4 dl rizs,
2 evőkanál margarin/vaj,
4 dkg mazsola,
só
A csirkemelleket 4-4 szeletbe vágjuk, a hagymát felaprítjuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a csirkét aranyszínűre sütjük benne. Kivesszük, félretesszük. A visszamaradt olajban átmelegítjük a hagymát, a mazsolát és a gyümölcsöket, visszatesszük a húst. Megszórjuk a fűszerekkel, beleöntjük a szójaszószt és a húslevest, kb. 40 percig lassú tűzön, lefedve pároljuk. A körethez a vajat, 7 dl vizet, a lereszelt sárgarépát, a mazsolát, az összezúzott fokhagymát összeforraljuk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a rizst, és lefedve, lassú tűzön 15 percig pároljuk. Tepsiben szétterítjük, és sütőben - alacsony hőmérsékleten - 10 percig inkább csak szárítjuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!