Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Barátaim!!!
Nagyon sok barátomtól kaptam a portálomra azt a kérést, hogy írjam le a FŐZŐISKOLÁBAN készült Szlovén krumplis gombaleves receptjét, Ime:
50 dkg gomba
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
egy kis csokor petrezselyem
3 ek. olivaolaj
35 dkg burgonya
1 paradicsom
2 liter húsleves /kockából is lehet/
2 ek. liszt
3 dl tejföl
so, bors
A gombákat, és a hagymát felaprítva az olajra dobom, megpirítom, majd hozzáadom a felaprított petrezselymet, 10 perc múlva a kockára vágott krumplit, majd 10 perc múlva az apró kockára vágott paradicsomot, párolom, majd felengedem a húslevessel. Ezt legalább 45 percig főzöm, majd lisztes-tejfölös habarással besűrítem, majd még 10 percig összefőzöm.
Szeretettel ajánlom mindenkinek, nagyon ízletes, laktató leves!!!
JÓ ÉTVÁGYAT!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Marica leves (Bulgária)
Erdélyi csorbaleves
Csicsókakrémleves
Scsi bolgár módra.