Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
3 tojás
3 evőkanál cukor
3 púpozott evőkanál liszt
1 sütőpor
pici só
A piskótaalap a sokásos, tojássárgája a cukorral kikeverve, fehérje kemény habbá felverve kis sóval, lisztbe a sütőport elkeverem, és a folyamat a következő: sárgájába a sütőporos liszt, majd a kemény hab.
Ez egy kicsit laposabb torta-alap lesz, mert az alapanyagok is kevesebbek, mivel a habkrém emeli meg a tortát.
Krémhez:
5 dl habtejszín /növényi alapu/
1 habfixáló
1 csomag étkezési zselatin
Mivel a habtejszín édes ehhez nem adunk cukrot, sőt a tetején lévő gyümölcs is édes/általában/
A habot felverjük jó keményre, az használati útmutatónak megfelelően a habfiálót is beletesszük. A zselatin csak langyosan feloldjuk/nem főzzük, mert elveszti a keményítő hatását!/ és hidegen a habhoz keverjük óvatosan. Egy tortakarimát felteszünk a lap köré, és megkenjük a tejszínnel, majd beállítjuk a hütőbe kb. 1 órára.
Elkészitjük a gyümölcsöt, ha eper félbevágjuk és beborítjuk vele a tejszinkrém tetejét, majd zselatinnal leöntjük és dermedni hagyjuk.
Amikor megdermedt/hütőbe/ levesszük óvatosan a karimát róla, és kb. így néz ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!