Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nugátkrémes málnatorta
17,5 dkg puha margarin
12,5 dkg cukor
1 zacskó vaníliás cukor
3 tojás
17,5 dkg liszt
½ zacskó sütőpor
4 evőkanál tej
25 dkg málna /lehet mirelit is/
15 dkg ét-bevonó
20 dkg mogyorós nugátkrém
4 dl tejszín
2 zacskó habfixáló
24 darab csokoládé bevonatú töltött ostyarúd
A forma kikenéséhez margarin
És zsemlemorzsa
Robotgéppel a puha margarint kétféle cukorral kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és a tejjel váltogatva hozzáadjuk a sütőporral elegyített lisztet. Margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett 26 cm-es kapcsos tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben kb. 175 fokon 20 percig sütjük. Késsel a karimától óvatosan leválasztjuk, majd a formában hűlni hagyjuk.
A kihűlt tortalapot keresztben kettévágjuk. Az alsó lapot tortatálra tesszük és karimát rakunk rá. Az ét-bevonót 15 dkg nugát krémmel együtt forró vízfürdőbe megolvasztjuk. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, majd belevegyítjük a nugátos csokoládét.
Az alsó piskótalapot kevés csokoládékrémmel megkenjük. A málnaszemekkel kirakjuk, a csokoládékrém másik felével megkenjük, és a másik piskótalappal befedjük. A torta tetejét a többi csokoládékrémmel bevonjuk. Az oldalát az ostyarudakkal körbe kirakjuk. Legalább 3 órára hideg helyre tesszük /hűtő/
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!