Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 fonott kalács
O,5 l tej
1 alma
2 banán
1 narancs
6 evőkanál darált dió/dejó/
3 evőkanál porcukor
ujjnyi szeletekre vágjuk a kalácsot, majd tejbe áztatjuk, felvágjuk a gyümölcsöket, a banánt karikára, az almát vékony cikkekre,a narancsot gerezdekre.
Egy jénait kivajazunk, és belerakjuk az első sor kalácsot, majd a tetejére egy sor banánt, egy sor almát, egy sor narancsot, ezt megszórjuk a cukros dióval/dejóval/ és befedjük a kalács maradékkal, apró vajdarabkákat teszünk a tetejére, vagy olvasztott vajjal megkenem és a sütőben készre sütöm. Ha pirosodik a teteje, már jó. Nagyon egyszerű, nagyon finom, nagyon gyors.A végén egy kis olvasztott csokoládét lehet rá tenni a látvány kedvéért, várjuk meg amig egy kicsit kihűlt!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!