Együtt mindig jobb: Almás-diós sütemény 9 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Almás-diós sütemény 9

Almás-diós sütemény

20 dkg vaj
3 dl cukor
4 db tojás
2 csomag vaníliás cukor
1 l liszt/nem kg/
2 csomag sütőpor
1 kk. szódabikarbóna
½ l tejföl
1 kg alma
Őrölt fahéj
5 ek. Diópótló/dejó/

A vajat keverjük habosra a cukorral, vaníliás cukorral, és egyesével bele a tojásokat.
A lisztet keverjük el a sütőporral, szóda-bikarbonával, és a diópótlóval. A tejföllel felváltva keverjük a tojásos vajba, végül keverjük a tésztába az apróra vágott, vagy reszelt/ez jobb/
Almát, amit előtte fahéjjal megszórunk. Sütő- papirral bélelt tepsiben 180 fokos sütőben süssük 40-50 percig, amíg a közepébe szúrt tűre nem ragad rá, vagy megnyomva rugalmasnak érezzük.
Lehet tenni a tetejére: 5 dkg vaj 2 ek. Méz, 1 marék napraforgó
A serpenyőben szárazon pirítsuk meg a napraforgó magot, melegítsük fel a mézet, keverjük el benne a vajat, végül a magokat.
A sütőből kivett tésztára még forrón öntsük rá a magos mézet. A mézet a tészta beszívja mire kihűl, a magok pedig ráragadnak a tetejére.
Isteni finom, és rengeteg lesz belőle. Nagyon-nagy előnye, hogy egy hét múlva is nagyon finom puha, nem tud kiszáradni.

Látta 1254 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Wolfne Tompo Katalin üzente 14 éve

Nagyon csábitó a recept, megsütöm

Válasz

Lovász Borbála üzente 14 éve

Megfogom sütni biztos nagyon finom......

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu