Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Langalló (kenyérlángos) Ritától
Hozzávalók:
50 dkg liszt,
3.5 dkg élesztő,
1 evőkanál cukor,
kb. 3 dl langyos víz,
1 csapott evőkanál só
Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos cukros vízben, majd tésztát dagasztunk.
Megkelesztjük.
Amikor a duplájára kelt, kinyújtjuk gáztepsi nagyságúra, majd sütőpapírra tesszük.
A következő masszával kenjük meg:
1/2 liter tejföl, sózzuk, borsozzuk, fokhagymakrémmel ízesítjük.
Rákenjük a tésztára, megszórjuk karikára vágott hagymával, füstölt szalonnával és reszelt sajttal.
Hagyjuk kelni a tésztát és 200 fokos sütőben megsütjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!