Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsos sajtos roló.
Hozzávalók:
4 db burgonya,
1 cs petrezselyemzöld,
40 dkg darált hús,
só,
bors,
1 ek ételízesítő,
1 db tojás,
trappista sajt,
sonka.
A burgonyát megfőzzük, majd hűlni hagyjuk.
A petrezselyemzöldjét apróra vágjuk.
A darált húst összekeverjük a sóval, borssal, hozzáadjuk a petrezselyemzöldjét. Jól összedolgozzuk. Végül belekeverjük a tojást és a kihűlt tört burgonyát.
Rudakat formázunk a masszából. Mindegyik közepébe sonkába tekert sajtrudat teszünk.
Tojásba, lisztbe és zsemlemorzsába bepanírozzuk.
Forró olajba aranybarnára sütjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!