Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombakrémes csirkemell szelet és sült kacsacomb
Hozzávalók:
4 szelet csirkemell,
20 dkg gomba,
1 nagyobb fej vöröshagyma,
olaj,
só,
őrölt bors,
petrezselyem zöld,
2 ek liszt,
kb 1,5 dl tej ,reszelt sajt.
A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, és lisztbe forgatjuk.
Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy tepsibe.
A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
A hagymát finomra vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Rátesszük a gombát és összeforgatjuk. Együtt pároljuk. Rátesszük a finomra vágott petrezselyemzöldet. Sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.
Ha elfövi a levét, a lisztet elkeverjük a tejjel, és a gombára öntjük. Elkeverjük és addig kevergetjük, amíg besűrűsödik.
A gombapépet rákenjük a hússzeletekre és bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.
Sütőben 180 °C-on addig sütjük, amíg a teteje piros lesz.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!