Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Waldorf saláta.
Hozzávalók:
20 dkg csirkemell filé
0,5 dl olaj
30 dkg zeller
20 dkg savanykás alma
3 evőkanál citromlé
2 kiskanál Vegeta light
Az öntethez:
10 dkg light majonéz
1-1 dl tejszín és tejföl
1 mokkáskanál cukor
A szóráshoz:
5 dkg durvára aprított dió
A csirkehúst forró olajon hirtelen megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A zellert és az almát megtisztítjuk, majd előbb szeletekre, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A csirkehúst is vékony csíkokra szeljük, az összes hozzávalóval együtt egy tálba szórjuk. A Vegeta lighttal meg citromlével is alaposan összekeverjük.
A majonézt a tejszínnel meg a tejföllel simára keverjük, a többi hozzávalóra öntjük, és lazán összeforgatjuk.
A salátát kis tálkákba vagy üvegkelyhekbe porciózzuk, végül a durvára aprított dióval megszórjuk.
Tálalás előtt legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
Friss bagettel vagy pirított fehér kenyérrel adjuk asztalra.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!