Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Matróz ragu.
Hozzávalók:
3-4 nagyobb fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 dl olívaolaj
1 doboz konzerv hámozott paradicsom
2 kiskanál cukor
1 kanál Vegeta mediterrán
50-50 dkg vörös és fehér húsú tengeri hal
2 kanál aprított petrezselyem
só
A megtisztított hagymát és fokhagymát felszeleteljük, olívaolajon kevergetve néhány percig pirítjuk, majd egy kevés vizet aláöntünk, és még 5 percig pároljuk.
A hámozott paradicsomot, a cukrot és a Vegeta mediterránt hozzáadjuk, és 15-20 percig időnként megkeverve tovább pároljuk.
Az apróra feldarabolt halat rádobjuk, kicsit megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a hal megpuhul.
Közben az edényt időnként megrázogatjuk. Keverni nem szabad, nehogy a hal összetörjön!
A petrezselyemmel megszórt ragut polentával kínáljuk.
Polenta = kukoricalisztből és csipet sóból folyamatos keverés mellett, forró vízben megfőtt puliszka.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!