Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Narancsos szelet
A tészta hozzávalói
30deka liszt
5deka margarin
1tojás
fél csomag szalakálé
1deci langyos tej
3kanál cukor
Krémje
20deka margarin
20deka porcukor
fél liter tej
1csomag vaníliás puding
2kanál liszt
kandírozott narancs héj
apróra vágott vegyes gyümölcsök aszalt
Fehér máz
3tojás fehérje
20deka cukor
2kanál lekvár
a tetejére apró aszalt gyümölcs
A tésztához való anyagokat összegyúrjuk 3lapot sütünk belőle.A tejet a pudingot és a lisztet ,sűrűre főzzük.A margarint a porcukorral habosra keverjük, ha kihűlt a puding összekeverem a vajkrémmel és belekeverem az aszalt gyümölcs darabokat.A lapokat ezzel a krémmel megtöltöm.A legfelső lapot megkenem vékonyan lekvárral.A tojás fehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem, egy citrom levét adok még hozzá,és a lekváros lapra kenem.A tetejére gyümőlcs darabokat szórok..
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!