Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Francia krémes
Hozzávalók
1csomag mélyhűtött vajas tészta
2csomag vaníliás puding
1liter tej
10deka cukor
3darab tojás fehérje
3kanál cukor
fél liter tejszín
3deka porcukor
A felső lapra
10deka porcukor
3kanál meleg víz
Ha a tészta kiolvadt 2felé vágom.Vékonyra kinyújtom kb 30-35cm-es legyen 180fokon kb 10percig sütöm.A tejet(kb 7decit ) 10deka cukorral felrakom forrni,a puding port 3deci tejjel simára kikeverem.A 3tojás fehérjét 3 kanál cukorral kemány habbá verem.Ha forr a tej, folytonos keverés közben ,hozzáöntöm a pudingos tejet, amikor besűrűsödött, leveszem a tűzről,és lazán hozzákeverem a tojás habját .Az egyik lapra rákenem. Amikor a krém meghűlt ,akkor a felvert tejszínhabot is rákenem.Az üres lapra a porcukorból és a vízből cukormázt csinálok ,és rákenem a lapra.Mielőtt megdermedne a cukormáz, felkockázom a lapot ,és úgy rakom a hab tetejére.Így sokkal könnyebb felvágni a krémest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!