Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hideg joghurtos uborkaleves.
HOZZÁVALÓK:
1 nagy kígyóuborka,
250 ml könnyű tejszín,
200 ml natúr joghurt,
2 evőkanál fehér borecet,
1 evőkanál balzsamecet,
2 evőkanál frissen aprított mentalevél,
1 gerezd préselt fokhagyma,
só,
frissen őrölt fekete bors.
Hámozd meg és reszeld le az uborkát.
Keverd össze a tejszínt, joghurtot, valamint az eceteket, és lágyan verd fel, amíg sima nem lesz.
Keverd hozzá az uborkát, mentát, fokhagymát, majd sózd, borsozd.
Fedd le, és tedd a hűtőbe 3 óra hosszára.
Keverd meg, majd tálalás előtt kóstold meg, elég sós-e.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!