Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hideg eperkrém leves.
Hozzávalók:
Eper 1 kg,
0,26 kg cukor,
0,15 triple sec,
szegfűszeg,
egész fahéj,
1 db citrom,
0,12 kg liszt,
0,3 l tejszín.
Néhány szem epret 0,5×0,5 cm-es kockára vágunk, porcukrozzuk, triple sec-be áztatva hűtőbe tesszük.
Néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez.
Fűszerkivonatot főzünk (egész fahéj, szegfűszeg, citromhéj) vízben 1/2 órát, leszűrjük, pici só, eper, puhára főzzük. Tejszínes habarással sűrítjük, újra forrásig keverjük, kiforraljuk (5-10 perc) szitán áttörjük.
Kihűtjük, hűlés közben cukrozzuk, ha teljesen kihűlt, tálaláskor belekeverjük a kocka epret, az egész epret a csésze szélére tesszük bevágva.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!