Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
3 tojás
9 dkg cukor
5 dkg liszt
4 dkg étkezési keményítő
1/2 tk. sütőpor
Krém:
0,7 dl kávé
1 ek. rumaroma
50 dkg mascarpone
25 dkg túró
5 dkg cukor
1/2 csom. zselatin
3 dl tejszín
1 csom. vaníliás cukor
kakaópor
A tojássárgákat pici sóval, cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a felvert fehérjét.
A sütőporos, keményítős lisztet hozzákeverjük a tojásos masszához.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, előmelegített 190 fokon kb. 20 perc.
Rácson hűtjük, majd két lapra vágjuk.
A krémhez a kávét elkeverjük az aromával.
A sajtot, a túrót, cukrot simára keverjük. A zselatint 3 ek. vízben áztatjuk, kis lángon kevergetve feloldjuk, majd egy kis krémmel elkeverjük, majd hozzáadjuk a többi krémhez, jól kikeverjük és hűtőbe tesszük.
A tejszínt a vaníliás cukorral keményre felverjük, és hozzákeverjük a krémhez.
Az alsó piskótalapot megkenjük 4-5 evőkanál krémmel, majd rátesszük a másik lapot, ezt meglocsoljuk a rumos kávéval.
A maradék krémet ráhalmozzuk a tetejére, majd jól lehűtjük, és végül jól megszórjuk kakaó-porral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!