Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg darált omlós keksz
10 dkg olvasztott, langyos vaj
65 dkg natúr tejszínes krémsajt /Mascarpone/
15 dkg porcukor
1, ek. liszt
2 kk. vanília aroma
1 citrom reszelt héja
1 dl tejföl
3 tojás
A kekszet összekeverjük a vajjal, és egyenletesen belenyomkodjuk egy kb. 24 cm átmérőjű kapcsoa formába, és előmelegített sütőben 10 percig sütjük, míg megbarnul.
A ssajtkrémet kikeverjük a cukorral, liszttel, vaníliával, citromhéjjal, tejföllel, végül egyenként a tojásokat.
Ráöntjük a kekszes alapra, és 50 percet sütjük. Ekkor még lágy a tészta, de nem szabad tovább sütni, mert hűlés közben megszilárdul. Hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a széleit késsel elválasztjuk a peremtől.
Nekem ez a torta megrepedt egy kicsit, olyan, mint egy mercedes embléma/ de a másik tortámat a sütő kikapcsolása után még 10 percet bent hagytam, és az nem repedt meg!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!