Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:
5 tojás
15 dkg sütőmargarin
15 dkg porcukor
10 dkg darált dió
2 ek. kakaópor /sima/
5 dkg liszt, fél cs. sütőpor
A tepsit kikenjük 2 dkg margarinnal, nem lisztezzük! Nagyon hamar megsül!
Közepes hőfokon kb. 20 perc.
A tetejét még langyosan megkenjük sárgabaracklekvárral.
Diótöltelék:
20 dkg darált dió, rum aroma 1 ek.
10 dkg porcukor,
2-3 ek víz, van amikor egy kicsit több kell!
Kakaókrém:
30 dkg margarin
15 dkg porcukor
2 ek. kakaópor, rum aroma egy kicsi
Máz:
10 dkg étcsokoládét felolvasztunk gőz fölött, belekeverek 5 dkg margarint, a tetejére kenem, majd mehet a hűtőbe.
Még langyosan három részre vágom vízszintesen, mindegyik lapot megkenem sárgabarack-lekvárral, az alsó lapra kenem a dió tölteléket, majd ráteszem a következő lapot, ezt is megkenem, majd jöhet rá a kakaókrém, erre a lap, majd a máz.
Lehet, hogy egy kicsit macerásnak tűnik, de nagyon hamar kész van.
Míg sűl a tészta /20 p/ mind a két tölteléket meg tudod csinálni!
Remélem ízleni fog!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!